The public projects are generally conceived as containers for community that shape perceptions of our place in the world. Due in part to their designs, these spaces could draw communities together or pull them apart, inspire individuals with hope or let them down in desperation.

The changing design of public spaces also reflects the attitudes and desires of the people who imagine, build, and use them.

Designing the Headquarters for N.A.V. (social services center) in Fredrikstad, Norway was a real challenge for me. I was the design competition winner out of 10 large architectural companies that took part in the auction.

The process included the design and implementation of a face lift for the two existing buildings, adding a new extension and new indoor partitions to the buildings, an addition for the new conference hall/area, canteen and parking space. New layouts for the floors were also designed, implementing universal, environmental friendly solutions for the personnel.